Tabbouleh

Det orientaliska köket har så många frestande, läckra rätter. En av dem är Tabbouleh! En frisk tomat- och persiljesallad 🙂 Vanligtvis har man bulgur iblandad i salladen, men idag ville jag ha bulgurn varm.

Tabbouleh

Tabbouleh    2-3 port.

250 g tomater
4 rejäla kvistar bladpersilja
1 liten rödlök
1 msk citronsaft
1 msk olivolja
salt
svartpeppar

Finhacka tomater, persiljebladen och löken.
Blanda ihop alltihopa med citronsaft, olja och kryddor.
Låt den stå minst 30 min. före servering.

Vill du ha i bulgur? Se bara till att den har svalnat.

Servera tex. till någon god köttfärsbiff!

Print Friendly, PDF & Email
Warning: Division by zero in /customers/2/6/d/cafel9.se/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 1439

Lämna ett svar