Chokladpannacotta med blåbärscoulie

Till efterrätt fick finingungarna chokladpannacotta med blåbärscoulie!

Chokladpannacotta

Chokladpannacotta med blåbärscoulie    4 port.

Pannacotta:
4 dl matlagningsgrädde
1 dl gelésocker
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao

Blåbärscoulie:
2 dl blåbär
1/2 dl vatten
2 msk gelésocker

Gör pannacottan först
Blanda allt i en kastrull, låt koka upp, låt koka 30 sekunder. Obs! Vispa i botten HELA tiden så det inte bränner fast.
Häll upp i fyra portionsskålar/glas.
Låt svalna lite, ställ in dem i kylen två timmar.3-finingar

Häll blåbär, vatten och socker i en kastrull.
Låt koka upp, låt koka 30 sekunder. Obs! Rör försiktigt HELA tiden så det inte bränner fast.

Häll upp ovanpå pannacottan.
Låt svalna lite, ställ in dem i kylen en timme.

Dekorera med ett blad av basilika/mynta/citronmeliss.

Njut!

Här är mina fining-ungar ♥♥♥ Alice, Dea & Valter! —>

Print Friendly, PDF & Email
Warning: Division by zero in /customers/2/6/d/cafel9.se/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 1439

Lämna ett svar